Sidhuvudbild

Om oss

Om oss

Skrattegi utbildning ingår i Skrattegi förskolor. De tankar och metoder vi för fram i våra utbildningar har diskuterats, prövats och utvärderats av ledning och pedagoger i Skrattegi förskolor och i olika arbetslag i andra verksamheter runt om i Sverige. Vi har också dokumenterat våra tankar och vår syn på förskolans arbete i bokform. De utbildningar vi erbjuder har en stabil förankring i förskolans vardag.

Om oss "Ni är konkreta och och lätta att lyssna på", "det märks att ni vet hur det är, "man får lust att sätta igång direkt, det känns enkelt, roligt och inspirerande", "man känner igen sig" är kommentarer vi ofta får höra. Vi tror att det beror på att vi är yrkesverksamma som ledare i förskolan och samtidigt träffar många olika pedagoger och arbetslag från olika delar av Sverige i vår roll som utbildare.

Vi vill skapa förståelse för verksamhetens uppdrag och möjligheter att på ett strategiskt, enkelt och roligt sätt uppnå målen inom ramen för förskolans läroplan och verksamhetens ekonomiska förutsättningar. Vi är bra på att anpassa utbildningar så att de passar just er både vad det gäller tid och form.

Om oss

Vilka är vi?
Vi har lång erfarenhet av praktiskt arbete i förskolan och som ledare för olika utvecklingsprojekt. Vi har arbetat i både kommunala och enskilda verksamheter. Vår styrka ligger i att se möjligheter och skapa konkreta lösningar i förskolans vardag.
Vill du boka oss eller veta mer så kan du maila Göran Krok goran@skrattegi.se

Om oss

vit-mellan22.jpg

Klickeliklick