Sidhuvudbild

Välkommen...

dinosaurie--2.jpg

Vi har så mycket att berätta, men allt får inte plats på en hemsida.
Gå in på "Om oss", där har vi sammanfattat det vi tror kan vara av intresse för dig som undrar vilka vi är. Skrattegi har idag totalt 10 förskolor i Vallentuna, Järfälla, Nacka och på Södermalm i Stockholm. Alla teckningar på vår hemsida är ritade av barn i Skrattegi förskolor.
Under "Allmän information" kan du läsa om olika policy, smitta i förskolan etc.
Till höger, i den röda rutan ligger aktuell information.
Du som är intresserad av att jobba i Skrattegi förskolor är hjärtligt välkommen att maila till någon av oss rektorer, kanske finns det en tjänst eller vikariat ledig just nu eller i framtiden. Mailadresser finns under rubriken "Kontaktuppgifter".
Här kommmer du över till skrattegi utbildning...

Till dig som ska välja förskola Klicka på filuren snett ner till vänster för att få tips på vad som kan vara bra att tänka på när du ska välja förskola

1-VaLKOMSTKOMITEN.gif

Angående Covid-19
Skrattegi förskolor följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar oss kontinuerligt. Vårdnadshavare får aktuell information i Tyra-appen..
Hallå där!
Är du intresserad av att arbeta som timvikarie på någon av våra förskolor? Kontakta respektive rektor för mer information.

Är du intresserad av plats för ditt barn i Nacka (Finntorp) Det finns plats på Gröna Huset. Välkommen att kontakta Ulrika Norberg rektor på Gröna Huset. Här är en länk till kön*

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in